null

Detachering

Aquabrain werkt regelmatig op basis van detachering bijvoorbeeld bij adviesbureaus, gemeenten of waterschappen. Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig of heeft u behoefte aan een communicatief vaardige specialist voor in uw projectteam? Voor alle projecten op het gebied van stedelijk water en riolering bent u bij Aquabrain aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn flexibel, betrokken en deskundig: daarom kiest u voor Aquabrain.

Flexibel
Doordat Aquabrain kennis heeft van vrijwel alle facetten binnen stedelijk water en riolering, kunt u Aquabrain in de vorm van detachering inzetten binnen uw organisatie. Op deze manier ontstaat een flexibele samenwerking en zijn de lijntjes kort. Met onze betrokken houding geven we waarde aan uw organisatie. Kwaliteit staat bij Aquabrain voorop en vormt de basis van al onze projecten.

Ingenieursdiensten
Aquabrain levert ingenieursdiensten op het gebied van stedelijk waterbeheer en riolering. Dagelijks werken we aan projecten die te maken hebben met de inrichting van de openbare ruimte. We beschikken over de modernste software voor modellering en kunnen u hiermee optimaal van dienst zijn.